Aanhangwagen-onderstellen onderdelen bestellen

Elk merk aanhangwagen heeft zijn eigen onderdelen en daarnaast zijn er veel universele onderdelen in de aanhanger bedrijfstak beschikbaar. Wij kunnen met trots zeggen dat we praktisch alle onderdelen van alle gangbare merken aanhangwagens uit voorraad leverbaar hebben. Zoekt u een bepaald aanhanger onderdeel wat defect is en dus vervangen moet worden, bel dan even naar 0411-685283 in Boxtel om uw onderdelen te bestellen.

Omschrijf duidelijk wat voor type en merk aanhangwagen u heeft zodat wij het juiste vervangend product snel voor u kunnen vinden in ons databestand en u de prijs kunnen noemen. U kunt ook de aanhangwagen aanbieden ter reparatie aan onze werkplaats voor een snelle reparatie. Het voordeel is dat u meestal op de reparatie kunt wachten onder het genot van een kop koffie en met een volledig volgens de Bovag normen gerepareerde aanhanger weer op pad kunt.

Mocht u uw defecte aanhangwagen in willen ruilen voor een nieuwe aanhangwagen, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Aanhanger-onderstellen.nl

Mijlstraat 21
5281LJ BOXTEL
0411-685283
www.aanhanger-onderstellen.nl
info@aanhanger-onderstellen.nl